4 472392 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 37 26 Haziran 2021 #1 Bilgisayarımı her açtığımda "Scanning and repairing drivers" diyor neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Z Zeki Altay Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #2 Knk bende de olmustu sıfırlayınca gitti yoksa her acilista o yaziyordu. Artı 0 Eksi
KS KS 4 472392 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 37 26 Haziran 2021 #3 Zeki Altay dedi: 472392 dedi: Bilgisayarfa herhangi bir sorun olduğunu mu söylüyor yoksa sadece tarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer böyleyse rahatsız etmiyordu zaten Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zeki Altay dedi: 472392 dedi: Bilgisayarfa herhangi bir sorun olduğunu mu söylüyor yoksa sadece tarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer böyleyse rahatsız etmiyordu zaten Genişletmek için tıkla...
Z Zeki Altay Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #4 Windowsun icinden surucuyu onar diyince bende sorun var cikmisti.Duzeltmek icin yeniden baslat diyordu ondan sonra takili kaldi. Artı 0 Eksi
Windowsun icinden surucuyu onar diyince bende sorun var cikmisti.Duzeltmek icin yeniden baslat diyordu ondan sonra takili kaldi.
KS KS 4 472392 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 37 27 Haziran 2021 #5 Zeki Altay dedi: Windowsun icinden surucuyu onar diyince bende sorun var cikmisti.Duzeltmek icin yeniden baslat diyordu ondan sonra takili kaldi. Genişletmek için tıkla... Ben yeniden başlatmıştım öyle dediğinde ama hâlâ diyor. Artı 0 Eksi
Zeki Altay dedi: Windowsun icinden surucuyu onar diyince bende sorun var cikmisti.Duzeltmek icin yeniden baslat diyordu ondan sonra takili kaldi. Genişletmek için tıkla... Ben yeniden başlatmıştım öyle dediğinde ama hâlâ diyor.
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 27 Haziran 2021 #6 Dİskinizde sorun var, genellikle tamamlanınca sorun gidiyor, ancak eğer sürekli yapıyorsa bad sector bulunabilir. Artı 0 Eksi
Dİskinizde sorun var, genellikle tamamlanınca sorun gidiyor, ancak eğer sürekli yapıyorsa bad sector bulunabilir.
KS KS 4 472392 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 37 27 Haziran 2021 #7 Sinan Uğurlu dedi: Dİskinizde sorun var, genellikle tamamlanınca sorun gidiyor, ancak eğer sürekli yapıyorsa bad sector bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Her açtığımda yapıyor Sinan Uğurlu dedi: Dİskinizde sorun var, genellikle tamamlanınca sorun gidiyor, ancak eğer sürekli yapıyorsa bad sector bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım bad sector HDD lerde oluyormuş ama bende HDD yok Artı 0 Eksi
Sinan Uğurlu dedi: Dİskinizde sorun var, genellikle tamamlanınca sorun gidiyor, ancak eğer sürekli yapıyorsa bad sector bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Her açtığımda yapıyor Sinan Uğurlu dedi: Dİskinizde sorun var, genellikle tamamlanınca sorun gidiyor, ancak eğer sürekli yapıyorsa bad sector bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım bad sector HDD lerde oluyormuş ama bende HDD yok
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 30 Haziran 2021 #8 Şöyle yapalım; Aşağıdaki video'yu izleyerek disk'e S.M.A.R.T testi yapalım. Bu sayede SSD deki tüm sorunları, kaç kere açılıp kapandığını vs. her şeyi göreceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonucu buradan görsel olarak paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırız. Artı 0 Eksi
Şöyle yapalım; Aşağıdaki video'yu izleyerek disk'e S.M.A.R.T testi yapalım. Bu sayede SSD deki tüm sorunları, kaç kere açılıp kapandığını vs. her şeyi göreceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonucu buradan görsel olarak paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırız.
KS KS 4 472392 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 37 30 Haziran 2021 #9 Sinan Uğurlu dedi: Şöyle yapalım; Aşağıdaki video'yu izleyerek disk'e S.M.A.R.T testi yapalım. Bu sayede SSD deki tüm sorunları, kaç kere açılıp kapandığını vs. her şeyi göreceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonucu buradan görsel olarak paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bilgisayarcıya götürüp yaptırdım. Sinan Uğurlu dedi: Şöyle yapalım; Aşağıdaki video'yu izleyerek disk'e S.M.A.R.T testi yapalım. Bu sayede SSD deki tüm sorunları, kaç kere açılıp kapandığını vs. her şeyi göreceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonucu buradan görsel olarak paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bilgisayarcıya götürüp yaptırdım. Son düzenleme: 2 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Sinan Uğurlu dedi: Şöyle yapalım; Aşağıdaki video'yu izleyerek disk'e S.M.A.R.T testi yapalım. Bu sayede SSD deki tüm sorunları, kaç kere açılıp kapandığını vs. her şeyi göreceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonucu buradan görsel olarak paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bilgisayarcıya götürüp yaptırdım. Sinan Uğurlu dedi: Şöyle yapalım; Aşağıdaki video'yu izleyerek disk'e S.M.A.R.T testi yapalım. Bu sayede SSD deki tüm sorunları, kaç kere açılıp kapandığını vs. her şeyi göreceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonucu buradan görsel olarak paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bilgisayarcıya götürüp yaptırdım.