Bilgisayar açılışında "Sinyal yok/kablo bağlantısını kontrol edin" uyarısı

Joseph Day

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı aldıktan birkaç gün sonra bu hatayla karşılaşmaya başladım. Bilgisayarımı kapatıp açmaya çalıştığım ilk seferde anakartın logosu göründükten sonra Windows oturum açma ekranında sinyal yok diyor. Sonra bilgisayara bir kez reset attıktan sonra düzeliyor. Bilgisayarımı daha yeni aldığımdan monitör de birkaç yıllık olduğundan monitörde sadece DVI girişi ekran kartında da Display Port ve HDMI girişi var. Bu yüzden dönüştürücü kablo kullanıyorum. Ki bilgisayarım kapalı olduğu zamanlarda fişten çekilmediği sürece ekranda bir süre kablo bağlantısını kontrol edin yazısı görünüyor. Ben bu durumdan çok rahatsız olmuyorum ama eğer bu bir sorunsa çözülmesi elbette daha iyi olur daha büyük sorunlara yol açmaması açısından. Gerekiyorsa bütün özelliklerini yazarım bilgisayarın. Ekran kartı driverları ve BIOS güncel (belki bir sürüm daha eklenmiş olabilir yeni olarak bakmadım) ve RAM ekran kartı ve işlemci overclocklu değil. Çözümünü bilen varsa yardım edebilirse sevinirim.

Bilgisayar kapandıktan sonra bağlantı yok yazması normal ekranı kapatman gerekir aksi halde belli bir süre sonra kendi kapatır. Açarken çıkan sorun hakkında bilgim yok maalesef.

Çözünürlük ayarlarıyla oynamış olmayasınız? Güvenli modda başlatmayı dener misiniz?
Hayır oynamadım geldiğinden beri normal çözünürlükte. Ben bi arkadaşın dediğini uygulamadım bir kez onboard dan açıp sonra ekran kartını takıp çalıştırdım şu anlık bir sorun gözükmüyor yarın yine aynı sorunu yaşarsam yazarım buraya teşekkürler yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı