Sistemim 3060'lı bir sistem. açılırken Gigabyte ekranı geliyor çok zaman kaybettiriyor, sürekli repairing Drive C falan yazıyor. Ben o BIOS ekranını kaldırmak istiyorum.
BIOS ekranı ile repairing Drive C farklı şeyler. Önce neyi sorduğunu kesinleştir. Amacın BIOS süresini azaltmak ise CSM'yi kapatacaksın. Tabi Gigabyte anakartlarda bu bazen soruna sebep olabiliyor. Sonra abe anakartımı bozdun diye bana çıkışma...
BIOS ekranı ile repairing Drive C farklı şeyler. Önce neyi sorduğunu kesinleştir. Amacın BIOS süresini azaltmak ise CSM'yi kapatacaksın. Tabii Gigabyte anakartlarda bu bazen soruna sebep olabiliyor. Sonra abe anakartımız bozdun diye bana çıkışma...
Eskiden beri bazı Gigabyte anakartlar ekran kartı konusunda biraz garipti. BIOS güncel olmadığı için belli ekran kartları ile boot etmeyen Gigabyte anakarta denk gelmişliğim var CHIP'te çalışırken. BIOS güncelleyip çözmüştüm.
BIOS ekranı ile repairing Drive C farklı şeyler. Önce neyi sorduğunu kesinleştir. Amacın BIOS süresini azaltmak ise CSM'yi kapatacaksın. Tabi Gigabyte anakartlarda bu bazen soruna sebep olabiliyor. Sonra abe anakartımı bozdun diye bana çıkışma...
O logoyu kaldıramıyorsunuz diye biliyorum. Windows logosu geldiği esnada bilgisayar açılmaya hazırlanıyor. Daha hızlı bir SSD alırsanız ancak bu süreyi kısaltırsınız.