H Hyrest Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarım 3 gündür açılmıyor ve düt düt diye ötüyor, neden olabilir? Video atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Arkadaşlar bilgisayarım 3 gündür açılmıyor ve düt düt diye ötüyor, neden olabilir? Video atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.127 Makaleler 1 Çözümler 581 8 Temmuz 2024 #2 Videodan anladığım kadarıyla aralıklarla sürekli bir bip sesi arızası bulunuyor. Sürekli bip sesi ya anakart ya ekran kartı arızasına işarettir. Artı 0 Eksi
Videodan anladığım kadarıyla aralıklarla sürekli bir bip sesi arızası bulunuyor. Sürekli bip sesi ya anakart ya ekran kartı arızasına işarettir.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 724 Çözümler 6 8 Temmuz 2024 #3 Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 Hyrest dedi: Arkadaşlar bilgisayarım 3 gündür açılmıyor ve düt düt diye ötüyor, neden olabilir? Video atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bizim eski bilgisayarda da oluyordu. İşlemciyi değiştirdik ses gitti. Ekranımız olduğu için düzeldi mi diye bakamadık. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Hyrest dedi: Arkadaşlar bilgisayarım 3 gündür açılmıyor ve düt düt diye ötüyor, neden olabilir? Video atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bizim eski bilgisayarda da oluyordu. İşlemciyi değiştirdik ses gitti. Ekranımız olduğu için düzeldi mi diye bakamadık.
35caglar35 Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 İlk etapta BIOS pilini çıkarıp takmayı deme sonra donanımları değiştirmeye bakarsın. Artı 0 Eksi