E erdemakar08 Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarim açılırken otomotik onarım diyor ondan sonra disk hataları düzeltiliyor diyerek bir saaten uzun sürebilir diyor. Şu an 2saat oldu hala bekliyorum. Yardım lazim.
Merhaba. Bilgisayarim açılırken otomotik onarım diyor ondan sonra disk hataları düzeltiliyor diyerek bir saaten uzun sürebilir diyor. Şu an 2saat oldu hala bekliyorum. Yardım lazim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 28 Ağustos 2023 #2 Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz?
KS KS E erdemakar08 Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet öyle kapatiyorum 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bilgisayarı acmiyordum sabahtan beri bu işlemle uğraşıyorum 2saatir aynı ekranda bekliyor 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bilgisayarı acmiyordum sabahtan beri bu işlemle uğraşıyorum 2saatir aynı ekranda bekliyor @534747 @534747 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Efendim bakar misiniz Son düzenleme: 28 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet öyle kapatiyorum 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bilgisayarı acmiyordum sabahtan beri bu işlemle uğraşıyorum 2saatir aynı ekranda bekliyor 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bilgisayarı acmiyordum sabahtan beri bu işlemle uğraşıyorum 2saatir aynı ekranda bekliyor @534747 @534747 534747 dedi: Windows'un dosyalarına zarar verecek bir işlemde mi bulundunuz? Bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak mı kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Efendim bakar misiniz
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 28 Ağustos 2023 #4 PC'yi zoraki yolla kapattığın için Windows zarar görmüş olabilir. Artı 0 Eksi