Bilgisayar açılışta siyah ekran kaldı

eLwtx

Hectopat
Daha fazla  
Dün her zamanki gibi bilgisayarı normal bir şekilde kapatıp yattım. Bugün okuldan geldiğimde bilgisayarı açmaya çalıştığımda bilgisayar siyah ekranda kaldı. Monstar Abra kullanıyorum. Ayrıca siyah ekrandayken bilgisayarın güç tuşları, fan sesi ve klavye ışıkları yanıyor (klavye ışığını normalde kullanmıyorum ama bilgisayarı açma tuşuna bastığımda klavye ışıkları yavaşça yanıp sönüyor ve ışık rengi değişiyor). Sanki sadece ekran gelmiyor da bilgisayar çalışıyor gibime geliyor. Ama ekran kartında yanma vs. olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarı zorlayacak bir şey yapmadım. Dün sadece video izledim. Gerekirse bilgisayar özelliklerini de yazarım.

3 kere kapat aç yapınca düzeldi şuan PC açıldı ama bunun neden olduğunu bilmiyorum tekrar olur mu onu da bilmiyorum var mı tahmini olan?

Benim HP dizüstü bilgisayarımda da olmuştu. Kapatıp açmayı denemiştim ama değişen bişey olmamıştı. Sonra bataryayı söküp güç tuşuna yaklaşık 15-20 saniye basılı tuttum, bataryayı tekrar takıp çalıştırdığımda düzgün açılmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı