Çözüldü Bilgisayar açılıyor ama başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BoraAlaBora

Hectopat
Merhaba bilgisayarım açılıyor ama başlamıyor. Normalde BIOS pilini çıkart tak yapınca düzeliyordu fakat şimdi sistem hiç başlamıyor, acaba parçalarda sıkıntı olma olasılığı var mı? RAM ve ekran kartını değiştirdim, onboard açmaya çalıştım fakat yine bilgisayar başlamadı. Kesin küçük bir sıkıntı var ama ben çözemedim, rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu 2 ay önce yaşadım RAM'ler yerine oturmamış 2 hafta boşu boşuna uğraştım.

Çözüm
RAM'ler tam oturmamış olabilir, PSU yeterli gelmiyor olabilir. Parçalarınız neler, PSU'nuz kaç Watt.

Bilgisayarı 6 senedir kullanıyorum. Bence PSU ile alakalı değildir fakat yine de bir bakayım.

Aynı sorunu 2 ay önce yaşadım RAM'ler yerine oturmamış 2 hafta boşu boşuna uğraştım.

Hatırlattığın için sağ ol RAM'lere birazdan bakacağım.

Anakartiniz yanmis olabilir.

Umarım dediğin gibi olmamıştır. Eskiden yine bu sorunu çıkartmıştı ve anakart bozulmuştu.

Sen varya dostum adamın dibisin. Kaç gündür bilgisayarı düzeltmeye çalışıyorum hiç aklıma gelmemişti. Aşırı mutlu oldum şu an çok teşekkür ederim.

Bilgisayarı 6 senedir kullanıyorum. Bence PSU ile alakalı değildir fakat yine de bir bakayım.

Hatırlattığın için sağ ol RAM'lere birazdan bakacağım.

Umarım dediğin gibi olmamıştır. Eskiden yine bu sorunu çıkartmıştı ve anakart bozulmuştu.

Sen varya dostum adamın dibisin. Kaç gündür bilgisayarı düzeltmeye çalışıyorum hiç aklıma gelmemişti. Aşırı mutlu oldum şu an çok teşekkür ederim.

Rica ederim mutlu oldum düzeldigine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı