Bilgisayar açılıyor ama görüntü yok

• Konuyu başlatan 1pc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.416

1pc

Kilopat
Bilgisayarı fişinden kapattım ve daha sonra açmaya çalıştığımda şunla karşılaştım fanlar falan dönüyor klavye mouse ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran kartının fanı normalden daha hızlı dönüyor.
Not: Ekran kartım biraz sorunluydu ama çalışıyordu sorun da şuydu: Bazen masaüstünde ve çoğu oyunda ekranda küçük noktalar çıkıyordu acaba ekran kartı bozulmuş olabilir mi?

Eğer ekran kartından olduğuna emin olursam yeni ekran kartı alacağım kesin ekran kartında mıdır sorun

Olabilir. Bence bilgisayarcı ya götürün. RAM'lerde de sorun olabilir belki. Ama eskiden zaten sorunluysa ekran kartından olma ihtimali daha yüksek.

eğer ekran kartından olduğuna emin olursam yeni ekran kartı alıcam kesin ekran kartındamıdır sorun

5 dk fln bekledim
sorun ya ekran kartında yada fişten çekiyorsanız oluşmuş olabilir windows kendini düzgün kapatamamış olabilir yarım saat hatda 1 saat sabredin ekran hiç gelmiyorsa bilgisayarlardan anlayan birine gönderebilirsiniz.

eğer ekran kartından olduğuna emin olursam yeni ekran kartı alıcam kesin ekran kartındamıdır sorun

5 dk fln bekledim
Bende de siyah ekran sorunu olmuştu 3 saat bekledim öyle mavi ekran verdi ve normal bir şekilde açıldı. Yani bence birkaç saat bekle.

Dün PC'yi açmayı denemiştim olmamıştı şimdi denedim düzeldi değişik bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler.

Bu arada sorun ekran kartındaymış şu an açıldı ama takılmalar falan oluyor ekran kartı fanı bayağı hızlı dönüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…