Bilgisayar açılma sorunu ?

Mehmet Dmr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bilgisayarımı toplayalı 1 ay oldu. İlk aldığımda bilgisayar 5-7 saniye'de açılıyordu. SSD bile yoktu. Bende nasıl olduğunu anlayamamıştım. Dün pes oynarken, birden ekran söndü. ve görüntü gelmemeye başladı. Reset atmaya çalıştım ama normalde çalışan reset düğmesi çalışmadı. Bende ctrl+alt+delete yapmaya çalıştım. Fakat yine görüntü gelmedi. Son çare bilgisayarı arka psu düğmesinden kapattım. 20 dk sonra açtım açıldı.

Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Ve yine son zamanlarda bilgisayar açılış hızı çok yavaşladı. Bende konu açmak zorunda kaldım.

Arkadaşlar, galiba sorunu az önce çözdüm. Görev yönetisine girdim. ve başlangıç sekmesine geldim. Bir sürü program vardı. (Deamon tools, cheat engine v.b) hepsini devre dışı bıraktım. ve bilgisayarı yeniden açtım. Açılış hızı bir kaç saniye hızlandı. İyimi yaptım kötümü bilmiyorum. Birde şu oyunlarda, kilitlenme olmaz işllah. Hepinize teşekkür ederim.

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi
Burada Bakım menüsün altında Otomatik Bakım mevcut. Bakımı başlat yaparsan 3. parti bir optimize yazılımına gerek duymadan Bakım yapabilirsin. Ayrıca çok uygulama yüklediğin için Disk birleştiricisi ile Disk birleştirimi , Başlat çalıştır(Win+R) 'a cleanmgr yazıp Disk temizliği yapmanda performansını olumlu yönde etkiler.

Arkadaşlar, galiba sorunu az önce çözdüm. Görev yönetisine girdim. ve başlangıç sekmesine geldim. Bir sürü program vardı. (Deamon tools, cheat engine v.b) hepsini devre dışı bıraktım. ve bilgisayarı yeniden açtım. Açılış hızı bir kaç saniye hızlandı. İyimi yaptım kötümü bilmiyorum. Birde şu oyunlarda, kilitlenme olmaz işllah. Hepinize teşekkür ederim.
Gereksiz programlarını zaten devre dışı bırakman yararına olurdu zaten yapmışsın. Zararı olmaz.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı