Bilgisayar açılmama sorunu

Ferid_s1999

Hectopat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarımı çalıştırırken fan 3 saniye dönüp kapanıyor, 5 saniye sonra tekrar 1 saniye dönüp duruyor ve tekrarlanıyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

Güç kaynağında sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. En garanti yöntem bilgisayarcıya göndermen.

Şahsen ben hiçbir bilgisayarı bilgisayarcıya gönderme taraftarı değilim. İçinden parça araklarlar ruhun duymaz. Ya da benimle alakası yok filan der sizi suçlar. Siz iyisi mi birkaç sistem toplama rehberi izleyin. Zaten PSU bağlantısı çok basit. Öyle çok kablo oluğundan gözün korkmasın.

Bilgisayardan anlıyorum, bence güç kaynağı bozuldu, değiştirmem lazım. Ama yine de sizlere sormak istedim.

Bir yakınınızdan kasasını isteyin ve bileşenlerin tek tek test edin, zor değil zaten. Bu şekilde sorunlu parçayı bulursunuz.

PSU şüpheli, önce onu test edin, sorun yoksa sırayla diğer bileşenleri test edin. HDD, SSD, RAM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…