Bilgisayar Açılmama ve Format Sırasında Mavi Ekran Sorunu

scaletta37

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2016
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde bilgisayarı açmaya kalktım fakat BIOS ekranında takılı kaldı. Uzun süre bekledim fakat yine ekran gelmedi öylece kaldı. Format atmayı denedim, bu sefer de mavi ekran hatası verdi. Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayar çalışırken hiçbir şekilde müdahale etmeyin ve parça söküp takacağınız zaman mutlaka güç kablosunu çıkarın ayrıca biosunuzun güncel olup olmadığını kontrol edin.

Ayrıca uefi varmı veya parçalar tam oturmamış olabilir ram kontrolu yapın.
 
Mavi ekran verirken alt taraflarda bir yerde bir hata kodu çıkması gerekiyor, o kodu paylaşırsanız sorunun kaynağına ulaşmanız kolaylaşır.
 
@jumpjet06 Konunuz onay sürecinde sanırım.
Onaylanana kadar konunuza linkteki dosyayı eklemelisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı