Bilgisayar açılmazken HDD nasıl temizlenir?

Harddiskin içini açsan çizilecek ve bozulacak %95 ihtimalle. Bu yüzden boş yere uğraşmaya gerek yok özel ortamlarda açılıyor ancak, HDD'den olduğunu nasıl anladın peki? Harddisksiz bilgisayar açılır, hiç açılmıyorsa HDD'den dolayı değildir.
 
Harddiskin içini açsan çizilecek %95 ihtimalle. Bu yüzden boş yere uğraşmaya gerek yok, HDD'den olduğunu nasıl anladın peki?
Hocam pc ye format attim attigim format dosyalari hatali olduğu icin pc açılmadı biosa bile girmiyordu hard diski çıkardım biosa girebiliyordum o yüzden içini temizlemem lazım bozuk windows 7 den
 
Hocam PC'ye format attim attigim format dosyalari hatali olduğu için PC açılmadı BIOS'a bile girmiyordu hard diski çıkardım BIOS'a girebiliyordum o yüzden içini temizlemem lazım bozuk Windows 7'den.

Hocam doğru düzgün anlatsan anlayacağız da, başka bir bilgisayara takıp disk yönetiminden diski silebilirsin. HDD takılıyken bilgisayara hiç güç gelmiyorsa kurduğun Windows ile alakalı değil, harddiskinde kısa devre vardır. Eğer kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyorsa harddisk takılı iken Windows USB'sini tak ve BIOS'a giriş yapıp tekrardan formatla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı