Bilgisayar açılmıyor, bilgilerimi nasıl kurtarabilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sevgili forum. Elektirik gidince bilgisayar hayatının en ateşli anını yaşayıp kendini onaramadı. Gelişmiş ayarlardan devam et deyince olmuyor. Tek isteğim içindeki proje ödevimi kurtarabilmek. Bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20191220_204227.jpg
    216,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi doğru yazıp sadece 1 harf hatası için abartma. Ve konu kalabalığı yapma!

Bunu nasıl yapabilirim hocam?
Burada anlatmak ne kadar mantıklı veya anlaşılır olur bilemiyorum, YouTube üzerinden nasıl yapılacağına dair videolara bakabilirsin. Bilgisayarsız nasıl yaparsın bilmem.

Diski al, nete git. Bir de yanında USB disk olsun, artık kaç GB dosyan varsa. Ve netteki PC'ye HDD'ni bağla, oradan aktar verilerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desenize bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Bilgisayardaki HDD'yi ÜNİ'ye götürüp orada bağlayıp yapacağım.
Evde olan Laptop daha dün sarj olurken bugün olmuyor. Bugünü yazdım bi kenara.

Şebeke aniden 120V falan verdi herhalde başka cihazlarda bir sorun var mı?
Televizyonda eş parçaya bölünmüş kareler oluştu. Bi ara apartman biri girdi o girince kapandı sonra geldi geri kapandı geri geldi. Ya da kulede bir aksaklık oldu. Şuna bak aylık zarar 5.000 TL oldu. Zaten PC'yi saymıyorum sadece System32 "GG" oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…