Bilgisayar açılmıyor

erdowajk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar; bilgisayarımda Windows fazla yer kaplıyordu. Ben de virüs yüzünden olabilir mi diye düşündüm ve Kaspersky ile tarama yapmaya karar verdim. Programı kurduğum zaman PC aşırı yavaşladı. Ben de programı kaldırmak istedim. Denetim masasına girdim, programı sile bastığımda hiçbir tepki vermedi.

Bu sefer dosya konumundan silmeye çalıştım, oradan da silinmedi ancak başka şeyleri silebiliyordum. Ben de aç kapat yaptım ve programı sildim ancak PC hala kasıyordu. Ben de tekrar aç kapa yaptım ancak PC bu sefer açılmadı. Açılmıyor, ayrıca şarjda olmasa bile şarj ışığı yanıyor. PC'yi nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı çıkarıp tak. BIOS pilini (eğer çıkıyorsa) çıkar tak. Diski çıkar başka disk tak. Bunlardan biri belki çözüm olabilir.

Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarı elektronikçiye götürdüm hemen bilgisayarın arkasını açıp açmayı denedi ve açıldı bana bilgisayarın kilitlendiğini söyledi ve üstüne format attırdım fazla yer kaplama sorunu da çözüldü yardımız teşekkürler.🙏

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı