S saveourfuture Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #1 Elime eski bir bilgisayar geçti. Açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Sanki açılmaya çalışıyor ama açılamıyor gibi hissediyorum. Video çektim koyuyorum buraya sizce sorun ne? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
Elime eski bir bilgisayar geçti. Açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Sanki açılmaya çalışıyor ama açılamıyor gibi hissediyorum. Video çektim koyuyorum buraya sizce sorun ne? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm laislabonita 16 Eylül 2022 Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana.
Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Eylül 2022 #2 Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana. Artı 0 Eksi Çözüm
Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana.
KS KS S saveourfuture Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #3 laislabonita dedi: Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Başka neyden olabilir? laislabonita dedi: Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... İyice temizleyince oldu. Teşekkürler Son düzenleme: 23 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
laislabonita dedi: Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Başka neyden olabilir? laislabonita dedi: Ram temizleyin ve diğer slotta deneyin. Bu arada diğer söketler sanki komple yerinden kırılmış ve sökülmüş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... İyice temizleyince oldu. Teşekkürler