Bilgisayar açılmıyor

Daha fazla  
Toplama bir bilgisayar aldım, malum şartlar 5K vermemek için kendim kurmak istedim. Kurdum sonra bilgisayar birkaç gün çalıştı sonra bir anda dondu ve kapandı tekrar açmaya çalıştığımda otomatik onarmaya geçti. Garantiyle SSD RAM değişti şimdi güç tuşuna basınca ProSeries logosu geliyor birkaç saniye sonra kapanıyor. Nerede hata yapıyor olabilirim?

MSI Pro series logosu gittikten sonra siyah ekranda mı kalıyor? Windows başlamıyorsa ekran kartında bir sıkıntı var hocam. VRM veya chipset arızası olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın?

Ram sıkıntı cikariyor olabilir. Ram ve ram slotunu temizleyip deneyin. Olmazsa ya islemci yanmis ya da termal macunu yok.

Ram sıkıntı cikariyor olabilir. Ram ve ram slotunu temizleyip deneyin. Olmazsa ya islemci yanmis ya da termal macunu yok.
İşlemcide sıkıntı olsa direk BIOS ekranını göremez. LOGO yüklenmez hocam. Sistem ısıdan kapansa açmaya çalıştığında uyarıyla karşılaşır.

İşlemcide sıkıntı olsa direk BIOS ekranını göremez. LOGO yüklenmez hocam. Sistem ısıdan kapansa açmaya çalıştığında uyarıyla karşılaşır.
Ben onceden islemcinin fanini takmayi unutmustum, isiyla ilgili ilgisiz uyari vermeksizin sadece kapaniyordu. Tekrar actigimda ayni sey.

Bu arada dedigim gibi RAM'i ve slotunu temizlemeyi denediniz mi?

Bu arada dedigim gibi RAM'i ve slotunu temizlemeyi denediniz mi?
cevapları bekliyorum şu an saat 7de hepsini deneyeceğim

Beyler bilgisiyar açıldım kurdum windowsu tam açıldı windows tuşun bastım mavi ekran verdi sonra otomatik onarmaya geçiyor durmadan aynı yere geliyor @S a r i J @Beek Reish @Uton

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı