Bilgisayar adını değiştirdikten sonra görev çubuğu kayboldu

Punisgang

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımın adını değiştirmek istediğim için internette araştırma yaptım ve diyorlardı ki bilgisayar yönetimine girin orada yerel kullanıcılara girin ve istediğiniz ismi değiştirin diyorlardı bende bilgisayarımın oturumunun hangisinin oldugunu bildiğim için onu değiştirdim. Bir anda kullandığım browser ve arkadaki uygulamalar görev çubuğundaki kısayollar gitti. Bende biraz bekledim ve korktum düzelmedi 5 10 saniye bilgisayarı tuşundan kapattım geri açtığım zaman hiçbir sorun yoktu ve şu an korkuyorum. Hem bilgisayarı yeni aldım hem de HDD ve SSD'yi upgrade ettirdim. Sizce bir şey olur mu? Yardım eder misiniz rica etsem?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 60
Ayarlardan kolayca değişebilirdiniz, Windows 10 bunun için size seçenek sunuyor normalde. Kullanıcı grubundan değişiklik yapmak riskli, genelde önerdiğimiz bir yol değil.
teşekkür ederim sizce bir sorun oluştururmu ?

Merhaba bu konu ile ilgili PC'yi kullanmaya devam edin sorun çıkarsa format atman gerekebilir.

Teşekkür ederim.

teşekkür ederim sizce bir sorun oluştururmu ?
Oturum aktif göründüğüne göre sorun olacağını sanmam, bir tuhaflık fark ederseniz konudan belirtin, geri yükleme noktası varsa yükleyebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı