Bilgisayar ağır oyunlara girildiğinde kapanıyor

kular14

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar yıllardır kullandığım masaüstü bilgisayarım büyük oyunlara girince kapanmaya başladı. Kasa çalışmaya devam ediyor fakat görüntü gidiyor. 1 ay önce 100'lerce saat oynadığım oyunu şu an oynayamıyorum. Başka yere taşındım kargo ile kasamı adrese getirttim. Fakat anlam veremediğim şekilde LoL, Valorant vs oynarken sıkıntı çıkmıyor ama Witcher 3 gibi oyunlara girince PC kapanıyor. Fakat kasa çalışmaya devam ediyor görüntü gidiyor. Sinyal yok yazısı geliyor.

Isılarda sorun yok ekran kartı 45 derece işlemcim 40 derece civarlarındayken kapanıyor sorunu bilen varsa rica ediyorum yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
rx580 ekran kartı var
ryzen 5 1600 işlemci

arkadaşlar 3 senedir kullandığım kasa psu sıkıntılı olsa sımdıye kadar sorun yaratmazmıydı.
psu 500 w 80+ bronze bişilerdi
Lolde valorantta v.s bişi olmuyor başka oyunlara girince bi anda gidiyo ekran kasa calısmaya devam edıyor.
Düzenleme: Sorun düzeldiyse tamam sıkıntı yok ama tekrar kapanmaya devam ederse aşağıda yazdığım şeyi dene.
OCTT indirip oradaki testleri yap eğer orada da kapanıyorsa ekran kartına undervolt yapmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı