Bilgisayar alamamak

Hocam ben lisedeyim yurtdışı na gitme isteğim var ama biraz geçmi kaldım dil öğrenimi için bilmiyorum
Daha genceciksin. Bu yaşta geç kaldığını düşünmek saçma olur. Senin yaşıtların bir sürü genç liseyi bitirecek, birçoğu ingilizce varsa eğer almanca vs gibi bölümleri felan okuyacak üniversitede. Kimi tercüman olacak, kimi öğretmen vs vs. Daha henüz eğitim çağındasın. Dediğim gibi. Chat Gpt, Microsoft bing ai gibi yapay zekaları kullan. Onlara sor. Googlede araştırmaktan daha kolay cevaplar bulabiliyorsun. Erasmus ve Work and travel programlarına nasıl katılınabilinir. O olmasa dahi dil okulu ile gidip oralarda kalıp yaşayanlar var. Tabi bunun için bir miktar para gerekli olabilir. Bazı kimseler gidip kredi çekip resmi yollarla gidiyor kimisi kaçıyor. Sonra oralarda çalışıp o krediyi ödüyor. Yani daha yolun başındasın. Araştır. Ben keşke senin yaşlarında olsaydım. Ama ben bile henüz geç kaldığımı düşünmüyorum. Bugün bir dil kursuna gidiyim A2 belgesini alırım ama vaktim yok. Çalışıp aileme bakmam gerekiyor. Wat, erasmus için dil bilmek gerekli mi bilmiyorum ama sanmam. Birde oraya gidince orada nasıl kalınır onuda araştırmak soruşturmak gerekli. Sonuçta bunlar süreli sınırlı seyahatler oluyor. Orda kalmanın yolu yordamı varda nasıl oluyor bir bilgim yok. Ama kesinlikle geç kaldığını felan düşünme. Yaşın kaç ki geç kalmış olasın. Görende 50 yaşında sanacak

Bilgisayar alsaydın 3-5 oyun oynar köşeye atardın. Ulaşamadığın için sana matah bir şeymiş gibi geliyor. Hepimiz istediğimiz bilgisayarı alamadık hatta iş güç sahibi olan bile hala alamıyor o istediği bilgisayarı. Alırsa biliyor artık bu saatten sonra bir işe yaramaz çocukken bir anlamı vardı. Hepimiz istediğimiz hayatları yaşamıyoruz yapacak bir şey yok. Şanslı ve şanssızlar var.

Hocam çok haklısınız bunun sebebi belli ama o konuları biliyorsunuz hiç girmeyelim anlamadıysanız (iktidar)

Hocam işin acı verici kısmı sadece bilgisayar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…