Kasa toplayacağım fakat sınav senemde olduğum için oyun oynayamayacağım, sadece video vs. izleyeceğim. Şimdi ben üniversiteye geçince 1 sene sonra bilgisayarım da FPS düşüşü olur mu? Hani ilk aldığım zaman bana verebileceği olası FPS değerlerini verir mi yine? Şimdi 1 sene bekletip oyunlarda normale göre daha düşük FPS almak istemiyorum bilgisayar eskidiği için.
Bilgisayar duruyor diye sistemde bir sorun olmaz da 1 senede oyunlara güncellemeler gelebilir, yeni oyunlar daha yüksek gereksinimlerle çıkabilir ve bunun gibi şeyler yaşanabilir. Mesela şuan YouTube'da benchmark izlediğinde 2 sene önceki değerleri alamıyorsun çoğu oyunda.
Hocalarım benim 4060'lı sistem 1-2 senede eskimez dimi? Hani 1-2 sene bekleyip 2025'de sistem toplamadığıma pişman olur muyum? Ha bide kasa öylece durmayacak sadece ders amaçlı kullanacağım.
Hocalarım benim 4060'lı sistem 1-2 senede eskimez dimi? Hani 1-2 sene bekleyip 2025'de sistem toplamadğıma pişman olur muyum? Ha bide kasa öylece durmayacak sadece ders amaçlı kullanacağım.