Bilgisayar alıp kullanmamak sorun olur mu?

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Kasa toplayacağım fakat sınav senemde olduğum için oyun oynayamayacağım, sadece video vs. izleyeceğim. Şimdi ben üniversiteye geçince 1 sene sonra bilgisayarım da FPS düşüşü olur mu? Hani ilk aldığım zaman bana verebileceği olası FPS değerlerini verir mi yine? Şimdi 1 sene bekletip oyunlarda normale göre daha düşük FPS almak istemiyorum bilgisayar eskidiği için.

Bilgisayar duruyor diye sistemde bir sorun olmaz da 1 senede oyunlara güncellemeler gelebilir, yeni oyunlar daha yüksek gereksinimlerle çıkabilir ve bunun gibi şeyler yaşanabilir. Mesela şuan YouTube'da benchmark izlediğinde 2 sene önceki değerleri alamıyorsun çoğu oyunda.

Hocalarım benim 4060'lı sistem 1-2 senede eskimez dimi? :D Hani 1-2 sene bekleyip 2025'de sistem toplamadığıma pişman olur muyum? Ha bide kasa öylece durmayacak sadece ders amaçlı kullanacağım.

O zamana kadar sistemsel bir şey olmaz. En kötü kasanın içi tozlanır, onu da temizlersin; neredeyse ilk günkü gibi olur.

Hocalarım benim 4060'lı sistem 1-2 senede eskimez dimi? :D Hani 1-2 sene bekleyip 2025'de sistem toplamadğıma pişman olur muyum? Ha bide kasa öylece durmayacak sadece ders amaçlı kullanacağım.
Eskimez dostum niye eskisin yemek değil bunlar. Zaten RTX 4060'ın gideri daha çok fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı