Sınavın olduğuna göre hiç bilgisayarlar ile uğraşma sınavına odaklan ama eğer hali hazırda TL olan birikmiş bir paran varsa bir şeye yatırabilirsin çünkü gerçekten TL çok daha kötü olacak parana yazık olur. Yatırım tavsiyesi yapmak istemiyorum burada o yüzden biraz araştırma yapman iyi olur.
edit: yeni çıkacak komponentlere çok takılmayın. Steam istatistiklerine bakarsanız oyun stüdyoları mecburen daha düşük kartlara da optimize etmek zorundalar.
Hocam zaten besyo için hazırlanıyorum lisede ders çalışacağım ve besyo için hazırlık yapacağım eğer besyo kazanamazsam sözel okuyorum sözel bölüm arayışı içindeyim. Okul çıkışları antrenmana gidip eve geldikten sonra da tekrar, ders vs yapacağım vakit kalır mı bilgisayar oynamaya onu da bilmiyorum çürüyüp gitmesini de istemiyorum açıkçası.
Dostum oynayamadıktan sonra ne amacı kalacak almanın zaten yeni ekran kartları yeni sistemler çıkacak ve kullanmadan ya satmak zorunda kalacağım ya da eski sistem mullanmak zorunda kalacağım
Karar verdim gençler teşekkürler düşünceleriniz için. Yakın zamanda alacağım hayırlısıyla, zaten oynamaya pek vaktim kalmayacaktır olmadı ileride satabilirim de zaten.