Bilgisayar almak için beklemeli miyim?

Floggar

Hectopat
Yer
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben o kadar konu açtım size sorular sordum fakat stoklar tükendi stoklar yenilenince zamla birlikle geldi o yüzden hala bilgisayar alamadım sizce 28 Ekim indirimini beklemeli mi yoksa yılbaşınımı önerdiğiniz 10-13 bin TL fiyatlarında sistem varsa onları da yazarsanız güzel olur. Ben tüm sitelere baktım çoğunda ekran kartı falan stok yok diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleme dostum ülkemizde artan fiyatların düştüğü görülmemiştir hatta daha da zam gelebilir.

Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben o kadar konu açtım size sorular sordum fakat stoklar tükendi stoklar yenilenince zamla birlikle geldi o yüzden hala bilgisayar alamadım sizce 28 Ekim indirimini beklemeli mi yoksa yılbaşınımı önerdiğiniz 10-13 bin TL fiyatlarında sistem varsa onları da yazarsanız güzel olur. Ben tüm sitelere baktım çoğunda ekran kartı falan stok yok diyor.

28 Ekim'i bekle.

Dosya Ekleri

• ElVTNVrW0AEFY02.jpg
    ElVTNVrW0AEFY02.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 82
28 Ekime az kaldı bekle ama TC için bir söz var bugün için pahalı ama yarın için ucuz. O nedenle aylarca bekleme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı