Bilgisayar almak için en iyi zaman hangi zamandır?

Hazır sistem almak istiyorum ama dolar hep yükseliyor. Ne zaman alsak kârdır. Black Friday'den biraz umutluyum. Sizce en iyi zaman nedir?

Hocam ne yalan söyleyeyim en iyi zaman diye bir şey kalmadı ne yazık ki... 5 bin TL etmesi gereken ekran kartını 9700'e aldım aldıktan 1 hafta sonra 14000 oldu sonra 9000 oldu falan bu iş uzar gibi duruyor en iyisi indirimde hazır toplama olanlardan al kendin toplama çok zarar edersin ben hayalimdi diye ettim sen eyleme 😅 şimdiden geçmiş olsun.

Bundan 5 ay önce forumda 5000 lira bütçem olduğunu ve Palit GTX 1660 almak istediğimi söyledim, onlar bana piyasanın düşeceğini ve ekran kartı almamam gerektiğini söylediler, o paraya 3 ay sonra RTX 3060 alırsın dediler. Ben yinede kafama göre takılıp Palit GTX 1660'ı aldım sonra piyasa aldı başını gitti benim ekran kartı piyasada kalmadı RTX 3060 en son 10k ya satılıyordu 5 aylık çalışmanın ardından bilgisayarı topladım ve şuan aldığım tüm parçaların fiyatı ikiye katlandı. Bence çıkmaya da devam edecek, bu gidişle bilgisayar insanlar için bir lüks haline gelicek. Benim görüşüm hemen para biriktirmeye ve çalışmaya başla beklemekle olmaz bu iş çünkü. Sonumuz hayır olsun..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı