M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #1 Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim? @Recep Baltaş
Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim? @Recep Baltaş
Çözüm M M Madss 30 Nisan 2021 undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin nerede olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sorunu HDD'yi çıkararak çözdüm.
undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin nerede olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sorunu HDD'yi çıkararak çözdüm.
ChaedauX Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 BIOS menü tuşlarına bastınız mı? Artı 0 Eksi
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 30 Nisan 2021 #3 Madss dedi: Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... BIOS a girmek için; F12 ye basın, cihaza göre bu tuş değişebilir. Eğer F12 değilse "Del", "F2" , "F5" gibi tuşları deneyin. Artı 0 Eksi
Madss dedi: Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... BIOS a girmek için; F12 ye basın, cihaza göre bu tuş değişebilir. Eğer F12 değilse "Del", "F2" , "F5" gibi tuşları deneyin.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #4 undefined dedi: BIOS'a girmek için; F12'ye basın, cihaza göre bu tuş değişebilir. Eğer F12 değilse "Del", "F2", "F5" gibi tuşları deneyin. Genişletmek için tıkla... ChaedauX dedi: BIOS menü tuşlarına bastınız mı? Genişletmek için tıkla... BIOS ve Boot menüsüne girme tuşunu biliyorum. Artı 0 Eksi
undefined dedi: BIOS'a girmek için; F12'ye basın, cihaza göre bu tuş değişebilir. Eğer F12 değilse "Del", "F2", "F5" gibi tuşları deneyin. Genişletmek için tıkla... ChaedauX dedi: BIOS menü tuşlarına bastınız mı? Genişletmek için tıkla... BIOS ve Boot menüsüne girme tuşunu biliyorum.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #5 BIOS'a girmesi için başka ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 30 Nisan 2021 #6 Madss dedi: BIOS'a girmesi için başka ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atın düzelir (!). Şaka maka bir yana, BİOS güncel mi? Bunu DirectX Diagnosic Tool dan bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Madss dedi: BIOS'a girmesi için başka ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atın düzelir (!). Şaka maka bir yana, BİOS güncel mi? Bunu DirectX Diagnosic Tool dan bulabilirsiniz.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #7 undefined dedi: Format atın düzelir (!). Şaka maka bir yana, BIOS güncel mi? Bunu DirectX diagnosic tooldan bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format atmak için BIOS'a girmem lazım. BIOS'u guncellemem için BIOS'a girmem lazım. BIOS güncel değil. Zaten amacım format atmak. Artı 0 Eksi
undefined dedi: Format atın düzelir (!). Şaka maka bir yana, BIOS güncel mi? Bunu DirectX diagnosic tooldan bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format atmak için BIOS'a girmem lazım. BIOS'u guncellemem için BIOS'a girmem lazım. BIOS güncel değil. Zaten amacım format atmak.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #8 undefined dedi: Paratez içinde ünlem var orada. Ama siz "ben zaten format atmak için BIOS'a girmek istiyorum" demek istiyorsanız o başka. Genişletmek için tıkla... Gördüm. Windows açılmadığı için format atmaya karar verdim ama BIOS da açılmadı. Artı 0 Eksi
undefined dedi: Paratez içinde ünlem var orada. Ama siz "ben zaten format atmak için BIOS'a girmek istiyorum" demek istiyorsanız o başka. Genişletmek için tıkla... Gördüm. Windows açılmadığı için format atmaya karar verdim ama BIOS da açılmadı.
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 30 Nisan 2021 #9 Madss dedi: Gördüm. Windows açılmadığı için format atmaya karar verdim ama BIOS da açılmadı. Genişletmek için tıkla... Windows da hala açılmıyor mu? Artı 0 Eksi
Madss dedi: Gördüm. Windows açılmadığı için format atmaya karar verdim ama BIOS da açılmadı. Genişletmek için tıkla... Windows da hala açılmıyor mu?
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #10 undefined dedi: Windows da hala açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Artı 0 Eksi