Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim?
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş
Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et.
Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi.
BIOS a girmek için;Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim?
@Recep Baltaş
BIOS'a girmek için;
F12'ye basın, cihaza göre bu tuş değişebilir. Eğer F12 değilse "Del", "F2", "F5" gibi tuşları deneyin.
BIOS menü tuşlarına bastınız mı?
Format atın düzelir (!). Şaka maka bir yana, BİOS güncel mi? Bunu DirectX Diagnosic Tool dan bulabilirsiniz.BIOS'a girmesi için başka ne yapabilirim?
Format atın düzelir (!). Şaka maka bir yana, BIOS güncel mi? Bunu DirectX diagnosic tooldan bulabilirsiniz.
Paratez içinde ünlem var orada. Ama siz "ben zaten format atmak için BIOS'a girmek istiyorum" demek istiyorsanız o başka.
Windows da hala açılmıyor mu?Gördüm. Windows açılmadığı için format atmaya karar verdim ama BIOS da açılmadı.
Windows da hala açılmıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.