Bilgisayar aniden donuyor

Oktay01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar aniden donup kalıyor bu oyunda veya hiçbir şey yapmayınca bile oluyor açılış ekranında da. Donunca hiçbir şey yapmak mümkün olmuyor. Hiçbir tuşa tepki vermiyor. Donunca fanların hızı artıyor ve sadece PSU tuşu ile kapatabiliyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci sıkıntılı olabilir. Derecesi yükseliyorsa donabilir. dereceyi kontrol et ve yüksekse macun yenileyebilirsin.

Sistem özelliklerin nedir?

İşlemci sıkıntılı olabilir. Derecesi yükseliyorsa donabilir. Dereceyi kontrol et ve yüksekse macun yenileyebilirsin.

Elinde başka bir PSU var mı?

Sistem özelliklerin nedir?

PSU veya depolama biriminiz sorunlu olabilir.

Sistem özelliklerini yazabilir misin?

• İşlemci ve ekran kartı derecelerim normal işlemci yük altında 60 derece ekran kartı ise 75.
  • Hayır elimde başka bir PSU yok yeni aldım sayılır bu PSU'yu.
-Sistem özelliklerim; ASUS Prime B450M K II - R5 3600- 16 GB RAM- RX 580- 1TB HDD -DeepCool PF500W PSU.

Güvenli modda açabiliyor muyuz sistemi?

Sistem açılıyordu normalde ve çok nadiren oluyordu bu donup kalma sorunu, bugün ise durmadan olmaya başladı ilk sistem açıldı ve 20-25dk sonra takılıp kaldı kapatıp açtım ve bu sefer açılırken takılı kaldı son kez ise mavi ekran verip kapandı daha da açmadım.

Ram problemi olabilir öyleyse dostum. Onu bir kontrol et istersen.

RAM problemi olabilir öyleyse dostum. Onu bir kontrol et istersen.

HDD'de bayağı oksitlenme varmış onu temizleyip deneyeceğim yarın vidalarını açamadım

RAM problemi olabilir öyleyse dostum. Onu bir kontrol et istersen.

Oksitleri temizledim yine aynı sorun, bilgisayar donunca hard diskin ışığı sönüyor böyle olmasının sebebi harddiskmi acaba?

Güvenli modda açabiliyor muyuz sistemi?

Windows yüzünden olabilir mi? Format atsam mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…