Bilgisayar aniden donuyor

Oktay01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar aniden donup kalıyor bu oyunda veya hiçbir şey yapmayınca bile oluyor açılış ekranında da. Donunca hiçbir şey yapmak mümkün olmuyor. Hiçbir tuşa tepki vermiyor. Donunca fanların hızı artıyor ve sadece PSU tuşu ile kapatabiliyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs girmiştir. Format at.

Oyun oynuyordum, bir 30 dakika sonra kilitlendi bilgisayar hiçbir tuş çalışmadı ve fanların hızı arttı biraz. HDD ile Windows 11 çalışır mı?
Windows 11 için SSD gerekli HDD ise doğru düzgün çalışmaz SSD al ve format at SSD ye kur windowsu.

Aynı sorun bende de var oyun oynarken değil bilgisayarı boş bırakınca donuyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor sorunu çözebildin mi?

Aynı sorun bende de var oyun oynarken değil bilgisayarı boş bırakınca donuyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor sorunu çözebildin mi?

Daha USB bellek alamadım, k*rsan oyun yüklediğim için olduğunu düşünüyorum. Temiz bir format atmak lazım.

Daha USB bellek alamadım, k*rsan oyun yüklediğim için olduğunu düşünüyorum. Temiz bir format atmak lazım.

3-5 gün boyunca Windows 11'e geçmiştim sorun ortadan kalkmıştı geri 10'a dönünce tekrar başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…