Bilgisayar aniden kapandı

Atacanyildiz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT OC.
COOLER MASTER TD500 V2
ADATA XPG D41 16x2 32 GB DDR 4 3600 MHz.
750 WATT PSU
2TB M2 SSD NETAC NV3000
Meslek
Bilişim
Bilgisayarım 2 ay önce aldım sistemin orta düzey olmasına rağmen Twitch'de yayın izlerken "dırrrrrr" diye ses geldi ve kitlendi bilgisayar. Sonra da siyah ekrana düştü, ben de yeniden başlattım. Sizce neden olmuştur? Arada bir böyle şeylerin olması normal midir?

Sistemini tam olarak açıklarsan yardımcı olabiliriz. RAM'lerden kaynaklanmış olabilir. Masaüstü mü dizüstü mü?

8 GB DDR 4 3000 MHz CL16 RAM.
RX570 Pulse ITX.
R3 2300X işlemci.
240 GB Kingston SSD.
500 Watt PSU.
Gigabyt A320 S2H anakart.
RAM'lar'i sök silgi ile parlak kısımlarını sil HDD kablolarını kontrol et RAM'lerde sorun yoksa çözülecektir.

2 Ay oldu daha 2 haftada 1 temziliyorum içine vs ama 2 ayda oksitlenme yapmaz herhalde peki uzun süre açık kalmasından vs olabilirimi.
Geçen günte GTA 5 oynarken alt Tab atıp Google'ye girip gezinirken olmuştu.

8 GB DDR 4 3000 MHz CL16 RAM.
RX570 Pulse ITX.
R3 2300X işlemci.
240 GB Kingston SSD.
500 Watt PSU.
Gigabyt A320 S2H anakart.

2 Ay oldu daha 2 haftada 1 temziliyorum içine vs ama 2 ayda oksitlenme yapmaz herhalde peki uzun süre açık kalmasından vs olabilirimi.
Geçen günte GTA 5 oynarken alt Tab atıp Google'ye girip gezinirken olmuştu.
Eğer anlık olarak 1 kere olmuşsa , şu an sıkıntıyı çözemeyiz. Belki ram'den , belki PSU'dan , belki sıcaklıktan olmuş olabilir. Eğer tekrar yaparsa , tekrar yazınız buraya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı