Bilgisayar aniden kapanıyor!

Makaleler
3
Yer
Erbaa
Arkadaşlar İncehesap isimli siteden bir toplama kasa aldım kurulum yaptım ve Google'da videolar seyrettim en son oyun indirip oynamak istedim ve indirim açtım oyunu. Denediğim oyunlar CS:GO, Fortnite ve Apex Legends idi. Arkadaşlar bilgisayar aniden kapanıyor sadece oyundayken mi böyle oluyor bilmiyorum ama aninden çat diye kapanıyor ve resimde attığım gibi soldaki mavi ışık yanıyor normalde olmaması lazım. Bu sorundan dolayı geri gönderdim bilgisayarı yaptıklarını söylediler. Geri bana geldi ve hala aynı sorun devam ediyor. Bu arada ani kapandıktan sonra geri açılmıyor sadece solda ki o mavi ışık yanıyor. Normalde olmaması lazım. Sadece klavye ve farenin yanması lazım. Onlar yanıyor fakat mavinin yanmaması lazım lütfen yardımcı olun. Tam Apex Legends de idim. Antrenmanı bitirdim çat diye kapandı lütfen yardım. Burn test ile test de yaptım ama hiç sorun da yok.

372969

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İkinci el ve toplama bir kasa olması ve aniden (yüklemeden bağımsız) kapanması PSU içindeki bir sıkıntıdan (bir soğuk lehimli bağlantının veya sigorta bağlantısının, vb. oluşabilmesi gibi) kaynaklı olabilir. Mavi (siyah) ekran olmadan aniden kapanmasında ise ilk önce PSU 'nun kendisinden şüphelenilmeli. Elinizde bu kasanın kullanım kitapçığı da olup mavi LED'in hangi durumda (Bir çalışma göstergesi mi yoksa bir arıza ışığı, uyarısı belirtisi mi) yandığını okuyup bilebilseydiniz arızası açısından çok daha iyi olurdu. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı