Oyun oynarken bazen ara sırada bilgisayar kilitleniyor, donakalıyor. Bu genellikle oyunlarda oluyor. Aniden direkt olarak kilitleniyor ve donakalıyor. Mecburen bilgisayarın düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum ve cidden bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Bu sorundan ötürü oyunları oynayamaz oldum, birileri yardımcı olup ve sorunun kaynağını bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. ( not: Bu önceden yapmıyordu bu son zamanlarda yapmaya başladı )
Sistem özelliklerim:
Anakart: MSI B450M-A Pro Max.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 4 GB GDDR6 128bit DX12 Gaming.
RAM: 16 GB DDR4 CL16 3000MHz.
Kasa: Gamepower mythril 1x120mm ARGB fan ARGB LED bar temperli cam Gaming ATX RGB.
Güç kaynağı ( PSU ) Gamepower GP-500 apfc 14cm 80+ Bronze 500W Power Supply.
SSD: Toshiba Kioxia Exceria lTC10Z240GG8 240GB 555/540MB/s 2.5" SATA3 SSD.
İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Sorun ondan mı kaynaklı diyorsun? Emin misin çünkü az çok biliyorsun birçok ürünler pahalaştı yani şu an başkasıyla değiştirmek biraz zahmetli iş olacak yani eminseniz ona göre durumu değerlendireceğim.
Sorun ondan mı kaynaklı diyorsun? Emin misin çünkü az çok biliyorsun birçok ürünler pahalaştı yani şu an başkasıyla değiştirmek biraz zahmetli iş olacak yani eminseniz ona göre durumu değerlendireceğim.
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
www.technopat.net
Sorununu devam etmesi durumunda sürücüyü kaldırıp tekrar kurunuz.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
@x_Mello_x Su aralar pek piyasa arasirmadigim için bilmiyorum ama marka olarak; Corsair, Asus, Sharkoon, High Power, Seasonic, Cooler Master, Evga, Be Quiet gibi markalara bakabilirsin.
@x_Mello_x Su aralar pek piyasa arasirmadigim için bilmiyorum ama marka olarak; Corsair, Asus, Sharkoon, High Power, Seasonic, Cooler Master, Evga, Be Quiet gibi markalara bakabilirsin.