Bilgisayar kilitlenip ekran gidiyor

Fradue1

Kilopat
Daha fazla  
Son 4 5 aydır bu sorunu yaşıyorum. Genelde LoL açıkken arkada tarayıcıya girersem bu sorun oluyor başka kullanım şekillerinde de bu sorun oluyor olabilir ama henüz karşılaşmadım. Önce bilgisayar aşırı takılmaya başlıyor sonra mouse imleci kilitleniyor 2 3 saniye sonra da ekran gidiyor ve takılma sesi geliyor sürekli olarak. Bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp açıyorum düzeliyor. Olay görüntüleyiciden baktığımda da "nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu" yazıyor.
Şimdiye kadar denediklerim:
- DDU ile ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp tekrar yükledim.
- Tarayıcı değiştim.(Chrome kullanıyordum kaldırıp Edge'ye geçtim ve bugün Edge'de de aynı sorun oldu.)
- 2 kere format attım.
Bu arada ThrottleStop ile voltaj düşürüyorum 1 yıl önce -170MV yapıyordum hiçbir sıkıntı olmuyordu son 4-5 aydır -145MV kullanıyorum ama hala aynı sıkıntı oluyor yani sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.
AIDA64 raporum: Report
İşlemci: i7 6700HQ.
Ekran kartı: GTX 1060 6 GB.
RAM: 16 GB.
Windows 20H2(2004'de de aynı sorun vardı dün 20H2'ye geçtim hala aynı sorun var.)
Düzenleme: Olay görüntüleyicide ekranın yanıt vermeyi kesmesinden önce 1 tane daha olay gözüküyor. Acaba bundan dolayı olabilir mi ?

Kod:
Kaynak : DistributedCom.
Olay kimliği : 10016.
uygulamaya özgü izin ayarları.
{2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6B8EA6B54}
CLSID'sine ve.
{15C20B67-12E7-4BB6-92BB-7AFF07997402}
APPID'sine sahip COM Sunucu uygulaması için, Yok SID (Yok) uygulama kapsayıcısında çalışan LocalHost (LRPC Kullanan) adresindeki SID değeri (S-1-5-21-3951289235-1396170031-1672996871-1001) olan DESKTOP-TFDS715\ozgur kullanıcısına Yerel Etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, Bileşen Hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir.

Son düzenleme:
Son aşamaya kadar yaptım ama son aşamada ekle ve kaldır butonları aktif olmuyor.
UU1HN9y.png

İlk önce diğer şeyleri deneyelim en son buna bakarız o zaman, ayrıca resim gözükmüyor.

Tamamdır resimde zaten yazdığım şey vardı önemsiz. Akşama doğru test sonuçlarını atarım teşekkürler şimdiden.
İlk önce diğer şeyleri deneyelim en son buna bakarız o zaman, ayrıca resim gözükmüyor.

Memtest86 ile test yaptım bayağı uzun sürdü ama 0 hatayla testi bitirdim. Sorun ThrottleStop'dan ise neden son 3-4 ayda olmaya başladı 2 yıldır kullanıyorum programı. Sanki Windows 2004'e geçtiğimden beri olmaya başladı daha önce böyle bir şey hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı