Bilgisayar aniden mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

arkamin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA
RAM
16 GB 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
1 TB M2 SSD
Ekran kartı
RTX 4060 Tİ 8 GB OVERCLOCK
Anakart
ASROCK H610M
İşlemci
İ5 14400F
Merhaba, bilgisayarım bugün içerisinde ilk defa 2 kez üst üste mavi ekran verdi. Sadece oyuna girince oluyor. Valorant'ta oldu diğer oyunları denemedim korkumdan. Bilgisayarım da güçsüz bir bilgisayar değil 4060 Ti ve i5 14400F var içerisinde. 9 aydır falan kullanıyorum 9 ay içerisinde ilk defa bugün oldu bir daha oyuna girmedim sizce deneyeyim mi? Bu arada şimdi 3. kez kapandı ama mavi ekran vermedi direkt kendini yeniden başlattı bir anda.

MediaFire sanırım bunu da paylaşmam gerekiyormuş bilmiyordum ceza yedim birde 😔

Başlat ayarlar guncelleme kurtar sistemi geri yukle denedin mi? Gerekirse windows'u yeniden yüklersin. Veya baslat, ayarlar,
guvenlik güncelleme, kurtar sıfirla ile devam et.Son çare gerekirse USB bellekten windows'u yeniden diski biçimlendirip yuklersin.

Başlat ayarlar guncelleme kurtar sistemi geri yukle denedin mi? Gerekirse windows'u yeniden yüklersin. Veya baslat ayarlar
, guvenlik güncelleme, kurtar sıfirla ile devam et.Son çare gerekirse USB bellekten windows'u yeniden diski biçimlendirip yuklersin.
Bu kesin bir çözüm mü çünkü bu işlerle uğraşacak gram halim yok.

Mikrosoft son çare Windows'u yeniden yukleyin yazmış. Kolay ilgilen işte!

Bir daha oyuna gireceğim, eğer yine olursa dediğiniz gibi sanırım. Biraz daha öneri alıp son çare Windows'u yeniden yükleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
valorant hariç oyunda mavi ekran vereceğini sanmıyorum windows 11in ve valorantın son güncellemesinden sonra geldi bu hata

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı