Bilgisayar anlık donuyor ama fare hareket ediyor

melisa34

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Alıntıladım: Merhaba, bilgisayarımı kullanırken bir anda donuyor. 5 saniye gibi bir süre Google'da sekmeler arasında geçiş yaparken yanı mouse ile herhangi bir yere tıkladgımda donuyor ama normal donma değil; şöyle ki fareyi hareket ettirebiliyorum, uygulamalara tıklayabiliyorum fakat açılmıyor, hiçbir tepki vermiyor bilgisayar ve bu aralar oldukça sık yapmaya başladı. Bilgisayarı güç tuşundan kapatıp açınca düzeliyor. Bu sorunun kaynağı Windows kaynaklı mı olabilir, yoksa donanımsal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eğer sadece google üzerinde donma yaşayıp diğer uygulamalar devam ediyorsa sorun yüksek ihtimal donanımsaldır, işlemcinizi gözden geçirin derim.

Merhaba, eğer sadece Google üzerinde donma yaşayıp diğer uygulamalar devam ediyorsa sorun yüksek ihtimal donanımsaldır, işlemcinizi gözden geçirin derim.

Merhaba. Hayır her şeyde donuyor. CS oynuyorum taba basıyorum donuyor. ESC'ye basıyorum donuyor. Mouse ile nereye tıklarsam donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlarınız güncel mi? Güncel ise bilgisayara format atmayı veya bir antivirüs kullanmayı deneyin. Sorun bilgisayarınızdaki yabancı yazılımlardan kaynaklı yüksek ihtimal, aksi halde temiz ve donanımsal yeterli bir bilgisayarın donmaması gerekir.

Çözebildiniz mi aynı sorunu bende yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı