Bilgisayar ara sıra takılıyor

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayar boştayken veya oyundayken çok nadiren son bir iki gündür takılıyor. Bir iki saniyelik ve düzeliyor, sadece oyunda olmuyor. Boştayken vesaire de oluyor ve bunu faremin takılması üzerinden anlayabiliyorum. Peki neden?

Bi uygulama eğer düzgün bir şekilde başlatılamıyorsa ve bu bir sistem uygulamasıysa uygulama sürekli kendini başlatmaya çalışıyor. Bunu daha önce farklı bir bilgisayarda yaşamıştım ve ani takılmalara sebep oluyordu. Hiç çalışmayan bir sistem uygulamanız var mı ? (Windows Search, Windows Update, Store vb.)

Bir uygulama eğer düzgün bir şekilde başlatılamıyorsa ve bu bir sistem uygulamasıysa uygulama sürekli kendini başlatmaya çalışıyor. Bunu daha önce farklı bir bilgisayarda yaşamıştım ve ani takılmalara sebep oluyordu. Hiç çalışmayan bir sistem uygulamanız var mı? (Windows Search, Windows Update, Store vb.)

Şimdi aklıma geldi de son gelen Windows Update'den sonra takılmalar başladı galiba. Şu an yaşamıyorum ama.

Şimdi aklıma geldi de son gelen Windows Update'den sonra takılmalar başladı galiba. Şu an yaşamıyorum ama.

Hocam o zaman ayarlardan kurtarmaya basın ve gelişmiş başlangıç menüsüne girin. Son yüklenen güncellemeleri geri al gibi bir buton görceksiniz ona basın. En son yüklenen güncellemeler geri alıncak ve bilgisayarınız eski haline döncek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı