Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldığım klon Arduino'yu bilgisayara taktığımda bilgisayarım onu diğer aygıtlar bölümünde "FT232R USB uart" olarak görüyor, daha önce de klon Arduino kullandım. Sürücüler yüklü ama böyle bir sıkıntı yaşamadım.
@kingo199 baştan beri yanlış yönlendirmiş seni, diğer arkadaş. Arduino'n CH340 çipine sahip değil. Sen zaten ilk mesajında hangi UART çipine sahip olduğunu yazmışsın.
Buradaki anlatıma göre sürücüleri yükleyebilir misin? Anlatım uzun ve görsellere bağlı olduğu için çeviremedim, kaynak İngilizce. Ama anlamadıysan çevirebilirim:
FT232R USB UART Arduino Nano : hallo. good night everyone. today, i bought arduino nano v3.0 (clone), but i have problem. my computer always detect "FT232R USB UART" and arduino Ide cant detect this board. why? whats wrong? okey i have tutor for solve this problem.