Bilgisayar arkaplanda Norton kuruyor

Ahmetbal222

Hectopat
Daha fazla  
Java'yı indirdim kurdum. Kurulum sırasında "Norton'u kurayım mı?" Sorusunda hızlı davranıp ileri dedim geri dönmeye şansım olmadı. Java mı kuruyorum virüs mü belli değil. Kaldırıyorum kaldırıyorum, tekrar tekrar Norton kuruluyor. Tövbe bir daha hiçbir Symantec ürününü kullanmayacağım böyle pazarlama yöntemi olmaz olsun. Virüs programı olmuş virüs. Kurtulamıyorum ne yapmam gerek neleri deneyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yaramayan çözümler bunlar. Benim bahsettiğim sorun kaldırdıktan sonra kendi kendine yüklenmesi, kaldırma sorunu değil. Şuna benzetebilirsiniz "Tarayıcıya bulaşan Toolbar virüsleri gibi"

Bu olay yeni olduysa sistem geri yükleme ile başa dönüp Java'yı tekrar kurarken o tiki işaretlemeden devam edebilirsiniz. Ancak zaman geçtiyse zor. Ayrıca bunu yaparken o zamandan beri kurduğunuz bir program varsa o kalkacak, kaldırdığınız bir program varsa da geri gelecektir. Ona da dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı