Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bağladigim USB kabloyu istediğim zaman aktif, devre dışı yapmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bağladigim USB kabloyu istediğim zaman aktif, devre dışı yapmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Çözüm Muhammed Ali . 4 Ekim 2023 Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz.
Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz.
Muhammed Ali . Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz.
7 712661 Picopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 123 4 Ekim 2023 #3 Relaxy16 dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bağladigim USB kabloyu istediğim zaman aktif, devre dışı yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kasasında (genellikle arka tarafında) USB girişi oluyor. Oraya bağlı olan USB kabloyu çıkart. Sorumluluk bana ait değildir. Artı 0 Eksi
Relaxy16 dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bağladigim USB kabloyu istediğim zaman aktif, devre dışı yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kasasında (genellikle arka tarafında) USB girişi oluyor. Oraya bağlı olan USB kabloyu çıkart. Sorumluluk bana ait değildir.
KS KS Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #4 712661 dedi: Bilgisayar kasasında (genellikle arka tarafında) USB girişi oluyor. Oraya bağlı olan USB kabloyu çıkart. Sorumluluk bana ait değildir. Genişletmek için tıkla... Bu kadar komik olmak halis mı? Muhammed Ali . dedi: Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam teşekkürler Muhammed Ali . dedi: Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Win11 kullanıyorum hocam göremedim veya yapamadım dediginizi. Son düzenleme: 4 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
712661 dedi: Bilgisayar kasasında (genellikle arka tarafında) USB girişi oluyor. Oraya bağlı olan USB kabloyu çıkart. Sorumluluk bana ait değildir. Genişletmek için tıkla... Bu kadar komik olmak halis mı? Muhammed Ali . dedi: Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam teşekkürler Muhammed Ali . dedi: Sağ alttaki "gizli simgeleri göster" butonuna tıklayarak cihazı çıkartabilirsiniz, tekrar aktif hale getirmek için de aygıt araması yapabilirsiniz. Yazılımsal olarak ta bu mümkün araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Win11 kullanıyorum hocam göremedim veya yapamadım dediginizi.