Çözüldü USB portları devre dışı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarı kapattığımda kulaklık ışığı kapanmıyordu düzelteyim dedim. Yanlış ayarı yapmışım. Advanced kısmında USB ile ilgili bir şeyi devre dışı bıraktım. Şu an klavye, mouse vs. çalışmıyor. Nasıl düzeltirim?

Sorunu çözdüm. Konuyu siler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Klavyeyi kasanın arkasındaki en yukarıda olan siyah renkli USB porta bağladım ve çalıştı. Ben de tekrardan devre dışı bıraktığım ayarı geri aktif ettim.

Kazara kapattığım ayarı geri açmak için;
Bios > Advanced Mode > Advanced > USB Configuration > USB Device Enable (Enabled olacak. Asus anakart kullanıyorum)
Bilgisayarı kapattığımda kulaklık ışığı kapanmıyordu düzelteyim dedim. Yanlış ayarı yapmışım. Advanced kısmında USB ile ilgili bir şeyi devre dışı bıraktım. Şu an klavye, mouse vs. çalışmıyor. Nasıl düzeltirim?

BIOS'u BIOS jumperi ya da BIOS pili ile sıfırlarsanız sorun çözülecektir.

BIOS pilini söküp takın.

Klavyeyi kasanın arkasındaki en yukarıda olan siyah renkli USB porta bağladım ve çalıştı. Ben de tekrardan devre dışı bıraktığım ayarı geri aktif ettim.

Kazara kapattığım ayarı geri açmak için;
Bios > Advanced Mode > Advanced > USB Configuration > USB Device Enable (Enabled olacak. Asus anakart kullanıyorum)

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı