Bilgisayar bakımı için 750TL normal mi?

Waxlies

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarıma bakım yapmak istiyorum ama zarar veririm diye korkuyorum bu durumdan ötürü bilgisayarı aldığım yere bilgisayar bakım ücreti için WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Kendileri işlemci macunu ve fan bakımları için 750TL bir fiyat söylediler, sizce normal mi? Yoksa bu dönem için normal bir fiyat mı?

Kendileri eğer sıvı soğutma kullanıyorsan 1250TL bir fiyat söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:

PC bakımı çok basit YouTube'dan bak yap o kadar paraya asla değmez öğrenmeye çalış onun yerine.

Kendiniz yapın para vereceğinize değmez.

PC bakımı çok basit YouTube'dan bak yap o kadar paraya asla değmez öğrenmeye çalış onun yerine.

Dediğim gibi zarar vermek istemiyorum ekran kartını çıkarırken kırma gibi bir durum olmasından korkuyorum.

Yani şu an piyasada Arctic MX6 250TL bandında ki kaliteli bir macun. Eğer kendiniz becerebilirseniz (zor bir yanı yok) daha mantıklı.

Merakımdan hangi termal macunu kullanıyorsunuz diye sordum ve kendileri hytech adında bir macun kullandıklarını söylediler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…