Arkadaşlar merhaba. Başlangıç ekranında böyle bir bozulma var. Windows ekranına geçince düzeliyor. Oyunlarda fullscreen borderless ayarlarda sorun yok ancak fullscreen exclusive yapınca aynı bozukluk geri geliyor. Furmark testi de yaptım herhangi bir sorun yok. Sorun nedir çözümü basit midir? Yardımcı olabilecek biri var mı?
Arkadaşlar merhaba. Başlangıç ekranında böyle bir bozulma var. Windows ekranına geçince düzeliyor. Oyunlarda fullscreen borderless ayarlarda sorun yok ancak fullscreen exclusive yapınca aynı bozukluk geri geliyor. FurMark testi de yaptım herhangi bir sorun yok. Sorun nedir çözümü basit midir? Yardımcı olabilecek biri var mı?
Yok hocam darbe falan almadı. Takip ettiğim kadarıyla son güncellemeden sonra oldu. Bir kez önceki sürümü yükleyip öyle denedim 2 açılış ekranı normal, sonra tekrar bu durum devam etti.
Yok hocam darbe falan almadı. Takip ettiğim kadarıyla son güncellemeden sonra oldu. Bir kez önceki sürümü yükleyip öyle denedim 2 açılış ekranı normal, sonra tekrar bu durum devam etti.