Bilgisayar başlangıç ekranında bozuk görüntü veriyor

cinemre

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Z690 P D4
İNTEL 12400F
RTX 3070 GAMEROCK
Arkadaşlar merhaba. Başlangıç ekranında böyle bir bozulma var. Windows ekranına geçince düzeliyor. Oyunlarda fullscreen borderless ayarlarda sorun yok ancak fullscreen exclusive yapınca aynı bozukluk geri geliyor. Furmark testi de yaptım herhangi bir sorun yok. Sorun nedir çözümü basit midir? Yardımcı olabilecek biri var mı?

20251130_152725.jpg
20251130_160113.jpg
20251130_171408.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Başlangıç ekranında böyle bir bozulma var. Windows ekranına geçince düzeliyor. Oyunlarda fullscreen borderless ayarlarda sorun yok ancak fullscreen exclusive yapınca aynı bozukluk geri geliyor. FurMark testi de yaptım herhangi bir sorun yok. Sorun nedir çözümü basit midir? Yardımcı olabilecek biri var mı?

Eki Görüntüle 2613693Eki Görüntüle 2613694Eki Görüntüle 2613695

Darbe falan mı aldı hocam? Ne zaman olmaya başladı bu durum.

Darbe falan mı aldı hocam? Ne zaman olmaya başladı bu durum.
Yok hocam darbe falan almadı. Takip ettiğim kadarıyla son güncellemeden sonra oldu. Bir kez önceki sürümü yükleyip öyle denedim 2 açılış ekranı normal, sonra tekrar bu durum devam etti.

Yok hocam darbe falan almadı. Takip ettiğim kadarıyla son güncellemeden sonra oldu. Bir kez önceki sürümü yükleyip öyle denedim 2 açılış ekranı normal, sonra tekrar bu durum devam etti.

Garantisi falan varsa bir gönderin. Önce olmayıp güncelleme ile olduysa yazılımsal olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı