Bilgisayar başlarken "0xc00000E9" hatası

pro234

Zeptopat
Merhaba arkadaşlar, sorunum şu; bilgisayarımı açarken başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Ekran bir süre siyah kalıyor sonra hata ekranı geliyor karşıma. Kabloları falan denedim olmadı acaba yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• C4024C6D-9017-4D3E-96F6-FF180325D1C8.jpeg
    C4024C6D-9017-4D3E-96F6-FF180325D1C8.jpeg
    259,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu sorun birden fazla arızanın sonucu olabilir. İlk olarak bios pilini çıkarıp bilgisayarı tekrar başlatıp kapattıktan sonra tekrar takıp çalıştırabilir misin ?

Bu sorun birden fazla arızanın sonucu olabilir. İlk olarak bios pilini çıkarıp bilgisayarı tekrar başlatıp kapattıktan sonra tekrar takıp çalıştırabilir misin ?
Tamamla deneyeceğim.
Hocam çıkardım pardon 3 gün gelemedim. Şimdi ne yapacağım?

Son düzenleme:
Tamamla deneyeceğim.

Hocam çıkardım pardon 3 gün gelemedim. Şimdi ne yapacağım?
Sorun devam ediyorsa sırasıyla harddisk cd sürücü ekran kartı gibi malzemeleri sökerek tek tek dene. Eğer herhangi birini söktüğünde sorunsuz açılıyorsa çıkardığın malzeme arızalı olabilir. Hepsini çıkardın harddisk bırak yine açılmazsa yüklü olan bir driver sorun yaratıyor olabilir.

Sorun devam ediyorsa sırasıyla harddisk cd sürücü ekran kartı gibi malzemeleri sökerek tek tek dene. Eğer herhangi birini söktüğünde sorunsuz açılıyorsa çıkardığın malzeme arızalı olabilir. Hepsini çıkardın harddisk bırak yine açılmazsa yüklü olan bir driver sorun yaratıyor olabilir.
Bios pilini takayım mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı