Maalesef ki bilmiyorum o tarafları. Sorunsuz kullanabiliyor musunuz bilgisayarı şu anda? Büyük ihtimalle buradan bir şey çıkmayacak. Böyle sorunlarda genelde denenmeden bir sonuç çıkartılması zor oluyor.
Bilgisayarı şu an sorunsuz kullanabiliyorum. Sadece bir kere başka bir uygulama açılırken başlat tıkladığımda geç açıldı. Belleği yaptığımda raporu buraya atmaya çalışırım ama şu sıralar ödevlerimi yapmaya çalışıyorum. Akşam tekrar denerim en kötü.
Güncelleme 26.05.2021:
Işıkların yanmasının herhangi bir problem olmayacağını MSI forumda bir arkadaş'a mail ile cevap vermişti. Bende şu an herhangi bir ışık problemi falan olmuyor ve zaten bir problem olduğunda bilgisayarın çalışmasında aksamaların olmasıyla problemlem olduğunu anlarız. Eğer yeni gelen arkadaşlar bu konuya bakacak olurlarsa ışıkların yanmasında herhangi bir problem yok.
Diğer OC konusunda konuşmam gerekirse; artık OC yapmamaya karar verdim çünkü her yaptığımda farklı bir problem ile karşılaşacağım ya da çok uğraştıracak. Zaten artık ısınmasına falan da çok takmıyorum çünkü Ryzen kendisinin ani ısı artmasının problem olmayacağını söylemiş. Oyunları bırakıp, derslerime ağırlık verdiğim için de OC pek işime yaramayacak. Linux kullanmaya başladığım için de OC için fazlasıyla bilgiye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.