Merhaba PC bazen Google'da X çarpıya basıp çıkmak istedigimde donup kalıyor. Bazen uygulama içerisinde de aynı sorunu yaşıyorum. Mouse imleç hareket ediyor ama bir yere tıklayamıyorum. Sebebi ne olabilir, virüs müdür?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
SSD saÄlıÄını nasıl kontrol edeceÄinize bu yazımızda kapsamlıca deÄiniyoruz. Yakın zamanda Crucial'ın P5 model SSD'sini ölüm testine soktuk ve kısa sürede
Görev yöneticisini açın ve arkada bırakın, o dediğiniz sıkıntılar oluştuktan sonra (Windows hangi diskette kuruluysa, yani C olan diskin) disk kullanımlarını takip edin. Büyük ihtimalle disk kullanımı sürekli yükselip düşüyordur.
SSD saÄlıÄını nasıl kontrol edeceÄinize bu yazımızda kapsamlıca deÄiniyoruz. Yakın zamanda Crucial'ın P5 model SSD'sini ölüm testine soktuk ve kısa sürede
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla