Bilgisayar Belirsiz Aralıklarla Reset Atıyor

En iyisi birinden yada teknik servisde PSU' yu test ettir. Yada arkadaşından bir PSU ile test edebilirsin.

Ekran kartını yakar. Bu durumda diğer bileşenler sağlamsa geriye PSU yada elektirik tesisatındaki sorunlar olabilir.
Elektrik tesisatında sorun olsa klimayı buzdolabını vs. de yakmaz mı ya da kapatmaz mı?

Bu aralar sadece 4-5 saat dolaşıyorum hiç sorun olmuyor, yazın çok daha fazla oluyordu.

Aynı sorun bende de var maalesef. Net bir sonuç çıkarır ve bilgilendirirseniz çok sevinirim

Sorun genellikle elektriğe çok yüklenince(yazın klima vs) ya da yağmurlu havada (kışın herhangi bir elektrik tam gidecek gibi olduğu zaman(lamba hafif kararıp açılınca)) reset atiyor.

Elektirik 0.1 milisaniye giderse kapanmaz ama .50 veya 1 saniyeden uzun sürerse reset atar. Ben kendimde yaşadım 1,2 kere.

Yeni bir psu aldım ve hiç bir şekilde reset atma sorunu yaşamadım. Sorunum çözüldü, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…