CVS0097 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.050 Çözümler 7 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektirik tesisatçısı 7 Kasım 2018 #21 En iyisi birinden yada teknik servisde PSU' yu test ettir. Yada arkadaşından bir PSU ile test edebilirsin.
En iyisi birinden yada teknik servisde PSU' yu test ettir. Yada arkadaşından bir PSU ile test edebilirsin.
C cevo Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 11 15 Kasım 2018 #22 CVS0097 dedi: Ekran kartını yakar. Bu durumda diğer bileşenler sağlamsa geriye PSU yada elektirik tesisatındaki sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Elektrik tesisatında sorun olsa klimayı buzdolabını vs. de yakmaz mı ya da kapatmaz mı? Bu aralar sadece 4-5 saat dolaşıyorum hiç sorun olmuyor, yazın çok daha fazla oluyordu.
CVS0097 dedi: Ekran kartını yakar. Bu durumda diğer bileşenler sağlamsa geriye PSU yada elektirik tesisatındaki sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Elektrik tesisatında sorun olsa klimayı buzdolabını vs. de yakmaz mı ya da kapatmaz mı? Bu aralar sadece 4-5 saat dolaşıyorum hiç sorun olmuyor, yazın çok daha fazla oluyordu.
Ex3llency Kilopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #23 Aynı sorun bende de var maalesef. Net bir sonuç çıkarır ve bilgilendirirseniz çok sevinirim
C cevo Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 11 20 Ocak 2019 #24 Sorun genellikle elektriğe çok yüklenince(yazın klima vs) ya da yağmurlu havada (kışın herhangi bir elektrik tam gidecek gibi olduğu zaman(lamba hafif kararıp açılınca)) reset atiyor.
Sorun genellikle elektriğe çok yüklenince(yazın klima vs) ya da yağmurlu havada (kışın herhangi bir elektrik tam gidecek gibi olduğu zaman(lamba hafif kararıp açılınca)) reset atiyor.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #25 Elektirik 0.1 milisaniye giderse kapanmaz ama .50 veya 1 saniyeden uzun sürerse reset atar. Ben kendimde yaşadım 1,2 kere.
Elektirik 0.1 milisaniye giderse kapanmaz ama .50 veya 1 saniyeden uzun sürerse reset atar. Ben kendimde yaşadım 1,2 kere.
C cevo Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 11 15 Şubat 2019 #26 Yeni bir psu aldım ve hiç bir şekilde reset atma sorunu yaşamadım. Sorunum çözüldü, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Yeni bir psu aldım ve hiç bir şekilde reset atma sorunu yaşamadım. Sorunum çözüldü, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.