Bilgisayar bileşen kutuları

Benim dolapların üstü de kutulardan geçilmiyor. Sırf çöpe gitmesin diye kasa kutularının içine bir sürü OEM parçaların kutularını güzelce istifliyorum. Yoksa olası bir temizlikte çöpe gidebiliyor. Ürünlerin garanti belgelerini ayrı kullanım kılavuzlarını ayrı sürücü CD'lerini ayrı yerlerde saklıyorum. Bendeki fetiş daha çok evime kargo gelmesi ve kargoyu teslim almam :LOL::LOL:

Gönül ister 10 tane 1070 sahibi olmak ancak maalesef bana ait değil hiçbiri :)
Emanet oldukları için düzgünce toplayıp kendi yazılımımızı entegre edip tozdan arındırılmış odamda saklıyorum, teslim edene kadar.

Eh, işim gereği de hem proje geliştirirken hem de oyun oynarken mecburen kullanmam gerekiyor aralarından 1 tanesini. Fazla sahiplenmiyorum makineleri anlayacağınız :D

Kutular bile bana ait değil bu mantıkla yaklaşırsak :) Ancak onları atmaya kıyamadım, çöpe atılır mı ya bu güzelim kutular. Al bunları vitrine koy dekor niyetine.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı