Bilgisayar Bileşenleri nerede toplattırılır?

JAKAL

Hectopat
Yaklaşık 1 Ay içerisinde 5500₺ civarında bir sistem toplayacağım ve bütün parçaları farklı noktalardan sipariş edeceğim. Daha önce hiç fiziksel sistem toplamadım. Parçaların yerlerine vs hakimim ama kablolama gibi konularda hiçbir fikrim yok. Bir şeyi yanlış yapıp paramı çöpe de atmak istemiyorum. Parçalarımı toplattırabileceğim bir yer var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalarını toplayacağın yeri bilmiyorum. Bilgisayar bakkalı tarzı yerlere "Usta bizim bi' sistemi birleştir" tarzında bir istekte bulunabilirsin belli bir miktarda para alır ancak önermem. Ben artık bilgisayar bakkalı tarzı yerlere güvenmiyorum şahsen. Onun yerine internette bir sürü video var açıp kendim öğreniyorum, sen de böyle yapabilirsin. Farklı sitelerden en ucuza parçayı da akakce.com ve cimri.com gibi sitelerden öğrenebilirsin. Alacağın parçanın nerede hangi sitede en ucuz olduğunu gösterir. Bence parçaları uyumlu şekilde en ucuz yerlerden al ve video izleyerek kendin montajlamayı dene. Ben öyle yaptım.

Hakim olmadığım tek konu güç kaynağının anakarta bağlantısını yapmak onun dışında tüm parçaları halledebilirim sence girişmelimiyim böyle birşeye

Hakim olmadığım tek konu güç kaynağının anakarta bağlantısını yapmak onun dışında tüm parçaları halledebilirim sence girişmelimiyim böyle birşeye
Aşırı bir zorluğu yok bana göre. Video izleyerek kendini geliştirebilirsin. Bence çok kolay fakat bu işlerde yeniysen Sosyal'de konu açıp sorabilirsin aklına takılanları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı