Öncelikle merhabalar. Bilgisayarımı dört yıl önce toplamıştım bir sıkıntım yoktu. Fakat birkaç aydır günde 1-2 defa kendi kendine kapanıyordu. Ekran kartı Driver'larımı vesaire güncelledim bir süre problem olmadı ama son birkaç gündür, günde en az 3-5 defa kapanmaya başladı. Sıkıntının güç kaynağından olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım. Bilgisayar açıldığında hafif hafif çıtırtı sesleri de geliyor. Sizce neden olabilir, nasıl çözerim?
Çıtırtı sesi nasıl bir ses? Elektrik sesi gibi mi yoksa mekanik bir parça sesi gibi mi? PSU kaynaklı olabilir ve bilgisayarını bir süreliğine daha az kullanmanızı öneririm.
Çıtırtı sesi nasıl bir ses? Elektrik sesi gibi mi yoksa mekanik bir parça sesi gibi mi? PSU kaynaklı olabilir ve bilgisayarını bir süreliğine daha az kullanmanızı öneririm.
Bende de aynısı oluyordu bütün parçaları denemiştim en son güç kaynağını değiştirip denemiştim ve sorun çözülmüştü neredeyse 1 ay oluyor kapanma falan olmadı şimdiye kadar
Bende de aynısı oluyordu bütün parçaları denemiştim en son güç kaynağını değiştirip denemiştim ve sorun çözülmüştü neredeyse 1 ay oluyor kapanma falan olmadı şimdiye kadar