Bilgisayar bir anda donup kalıyor

sefabaskan

Hectopat
Daha fazla  
Ama o anda müzik dinliyor veya bir işlem yapıyorsam onların sesleri geliyor fakat bilgisayar öyle donup kalıyor.

Sistem:

• Ekran kartı: R9 290 Tri-X Oc
  • İşlemci: Amd Fx X8 8350
  • Anakart: Asus M5a97 R2.0 Amd 970/sb950
  • Ram: G.Skill 8Gb (2x4) RipjawsX DDR3 1866 MHz
  • SSD: Kingston 120 GB

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Güncelleştirmeyi nası yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz.Birde bilgisayarı yeni topladım daha 1 haftalık o zaman biosu anakartın içinden çıkan cd' den kurduk güncel olmama gibi bir ihtimalı varmı?

Son düzenleme:
Şimdi BIOS'u güncelleyeceğim ama artık mouse bile bir kerede bir şeyi açmıyor. Bir kaç defa basıyorum öyle açıyor. Birde üstüne şimdi mavi ekran hatası yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs banada olmuştu. 8.1 Kur geçer. Geçmez ise ısınmadan da oluyor. Bazen termal macuna bak.

Antivirüs programıyla defalarca tarattım ilk başta temizledi ama artık yok diye gösteriyor. Şimdi bilgisayara format atıcam biosu güncellicem ama windows 8.1 kurmak şart mı, 7 kursam ne değişir?

Kaç gündür bilgisayar oturamıyordum. BIOS'u güncelledim. Ama sizin attığınız linkteki dosyayı indirdim USB belleğe atmadan bilgisayar açıkken BIOS'a girip ordan dosyayı göstererek BIOS'u güncelledim. Güncelleme esnasında bilgisayar 1-2 defa dondu, sesler takıldı ama sonra güncellemeyi bitirdi. Bilgisayarı yeniden başlattım şimdi. Buraya yazıyorum sorun devam ederse teknik servise veriyim mi ? Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…