Güncelleştirmeyi nası yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz.Birde bilgisayarı yeni topladım daha 1 haftalık o zaman biosu anakartın içinden çıkan cd' den kurduk güncel olmama gibi bir ihtimalı varmı?
Şimdi BIOS'u güncelleyeceğim ama artık mouse bile bir kerede bir şeyi açmıyor. Bir kaç defa basıyorum öyle açıyor. Birde üstüne şimdi mavi ekran hatası yedim.
Dediğim gibi bios güncellemesi sonrası temiz bir Windows 8.1 kurmalısınız. Windows 8.1 kurdunuz yine mavi ekran hatası alırsanız C:\Windows\minidump\ klasöründeki .dmp dosyalarını buraya eklersiniz donanımsa hangi donanımdan olduğunu anlarız.
Antivirüs programıyla defalarca tarattım ilk başta temizledi ama artık yok diye gösteriyor. Şimdi bilgisayara format atıcam biosu güncellicem ama windows 8.1 kurmak şart mı, 7 kursam ne değişir?
Kaç gündür bilgisayar oturamıyordum. BIOS'u güncelledim. Ama sizin attığınız linkteki dosyayı indirdim USB belleğe atmadan bilgisayar açıkken BIOS'a girip ordan dosyayı göstererek BIOS'u güncelledim. Güncelleme esnasında bilgisayar 1-2 defa dondu, sesler takıldı ama sonra güncellemeyi bitirdi. Bilgisayarı yeniden başlattım şimdi. Buraya yazıyorum sorun devam ederse teknik servise veriyim mi ? Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu.